Si esteu afectats per una hipoteca multidivisa heu de saber que el Tribunal Suprem ha declarat que les mateixes són abusives i per tant nul·les per la falta de transparència.

Els afectats per hipoteca multidivisa han vist com els seus legítims drets s’han vist recolzats per la sentència del Tribunal Suprem que declara la nul·litat dels mecanismes multidivisa en els contractes d’hipoteca en incomplir els seus deures d’informació i comercialització. Segons el Tribunal Suprem “els prestataris no tenien els coneixements financers i informació de la que disposaven les entitats per valorar els riscos reals del préstec i prendre una decisió en igualtat de condicions”. Es tracta d’una sentència transcendental ja que estableix jurisprudència en obligar els bancs a tornar les quantitats cobrades de més, entre un 20% i un 30% del valor total de crèdit.

Amb aquesta sentència a la mà, els afectats per hipoteques multidivisa poden iniciar accions legals per reclamar la devolució dels seus diners.

Si esteu interessats poseu-vos en contacta amb el nostre despatx i us farem un estudi gratuït del vostre cas i us explicarem les possibilitats d’èxit davant d’una possible reclamació.

ACE GIRONA ADVOCATS EXPERTS EN HIPOTEQUES MULTIDIVISA

ACE GIRONA ABOGADOS EXPERTOS EN HIPOTECAS MULTIDIVISA