Loading...
MEDIACIÓ2021-04-27T19:32:46+00:00

MEDIACIÓ GIRONA – BARRI VELL

Formulari sol·licitud mediació
Formulari sol·licitud contacte
El nostre equip de mediació

Què és el Servei de dinamització, mediació, pràctiques restauratives i ADR de Girona- Barri Vell?

És un Servei dissenyat amb l’objectiu de millorar la convivència, dinamitzar i cohesionar socialment el Barri Vell de Girona, a través de diferents línies de treball.

Pretén afavorir la comunicació i participació dels veïns i veïnes del barri vell, analitzar els conflictes existents a les diferents zones del barri i reduir la conflictivitat, així com ajudar a les parts implicades en un conflicte, a millorar la seva situació i convivència veïnal, a través d’intervencions mediadores i de resolució de conflictes.

A qui s’adreça?

El projecte s’adreça a totes les persones que d’alguna manera configuren la comunitat del Barri Vell de Girona, ja sigui com a residents, com a comerciants que hi desenvolupen en ell la seva activitat, o bé com a turistes que esporàdicament comparteixen i formen part de l’espai de convivència.

De quina manera funciona?

El servei està orientat a desenvolupar una intervenció transversal que gestiona 4 línies de treball:

 • Dinamitzar, fomentar les relacions de convivència veïnals i enfortir el seu sentiment de PERTINENÇA A LA COMUNITAT.
 • Elaborar un MAPEIG dels conflictes a les diferents zones del barri, incloent la seva afectació per les circumstàncies sobrevingudes en el nou context de mesures de prevenció i contenció per a fer front a la crisi sanitària per la Covidien – 19.
 • Àmbits de mesurament:
  • Pisos turístics.
  • Repartiment activitats culturals, lúdiques i esportives a la ciutat
  • Dinamització del petit comerç del Barri vell.
  • Dinamització d’usos d’espais públics.

Participa al mapeig del Barri Vell!

T’agradaria millorar la COHESIÓ del Barri Vell? Col·labora amb nosaltres emplenant el qüestionari on line, només et portarà un moment, i podrem escoltar la teva percepció.

Fes un CLICK per BV!

Per mitjà de la tècnica de mapeig i en base a les dades recollides a través d’un qüestionari on-line adreçat a les persones que d’alguna manera configuren la comunitat del Barri Vell de Girona, ja sigui com a residents, com a persones que hi desenvolupen en ell la seva activitat professionals, o bé com a residents a altres barris de Girona que esporàdicament  comparteixen i formen part del nostre espai comú i únic de convivencia, recollirem les diferents percepcions amb l’objectiu d’analitzar i diagnosticar els punts calents de conflicte del barri, ja existents, però sense perdre de vista la nova normalitat, per tal de dissenyar una intervenció específica que ajudi a millorar la dinamització mitjançant del foment de la cohesió social i la convivència.

 • Mesurament d´impacte
  • Avaluació escala humana
  • Avaluació bon viure
  • Avaluació “la meva salut i la salut del meu barri”
  • Impacte de les conductes incíviques sobre la comunitat

Participa al mapeig del Barri Vell!

T’agradaria millorar la PARTICIPACIÓ al Barri Vell? Col·labora amb nosaltres emplenant el qüestionari on line, només et portarà un moment, i podrem escoltar la teva percepció.

Fes un CLICK per BV!

Mapeig orientat al desenvolupament i implementació d’enquestes presencials i no presencials per mesurar la identificació amb el barri dels veïns i dels no veïns. Disseny d’accions segons els resultats per potenciar activitats d’identificació i projecció de la imatge i personalitat del Barri Vell.

 • Mesurament d´impacte
  • Avaluació del sentit de comunitat

Participa al mapeig del Barri Vell!

T’agradaria millorar la IDENTITAT I SENTIT DE COMUNITAT al Barri Vell? Col·labora amb nosaltres emplenant el qüestionari on line, només et portarà un moment, i podrem escoltar la teva percepció.

Fes un CLICK per BV!

El projecte inclou un servei de Mediació gratuït que s’ofereix des de l’AVVBV per a facilitar que les persones que tinguin conflictes en l’àmbit veïnal els puguin resoldre de manera amistosa per via de la MEDIACIÓ.

Es compta amb una borsa de mediadors/es experts/es vinculats al nostre projecte, per atendre demandes de mediació per a resoldre conflictes veïnals concrets, que siguin susceptibles de poder ser atesos des del nostre servei (*).

Cal ser soci de l’AVVBV per a poder gaudir del Servei de Mediació?

No, el Servei de Dinamització i Mediació de l’AVVBV s’adreça a tots els veïns i veïnes del BARRI VELL de Girona.

Com funciona?

Contacta amb nosaltres i rebràs la trucada d’un mediador professional expert, qui escoltarà la teva demanda i t’orientarà per tal que es pugui iniciar el procés de mediació a través del nostre Servei de Dinamització i Mediació de l’AVVBV.

(*) Qualsevol petició d’atenció d’un conflicte, està subjecte a valoració tècnica per part de la Coordinadora del Servei.

Les sol·licituds que no tinguin cabuda dintre del projecte, ja sigui per qüestió de la matèria o per qualsevol altre motiu, es derivaran cap a altres recursos de mediació existents al territori, fent servir els corresponents protocols de derivació.

Com sol·licitar el Servei?

(*) Qualsevol petició d’atenció d’un conflicte, està subjecte a valoració tècnica per part de la Coordinadora del Servei.

Les sol·licituds que no tinguin cabuda dintre del projecte, ja sigui per qüestió de la matèria o per qualsevol altre motiu, es derivaran cap a altres recursos de mediació existents al territori, fent servir els corresponents protocols de derivació.

Projecte inclusiu i pedagògic

La participació puntual de mediadors i mediadores del nostre entorn que vulguin adquirir experiència col·laborant en la tècnica del mapeig del conflicte, col·laborant a les Línies 1, 2 i 3 del nostre projecte, computarà als efectes d’acreditar les hores de formació contínua homologada pel Centre de Mediació de Catalunya.

On estem ubicats?

 • Centre ACE GIRONA MEDIACIÓ
  • Plaça Poeta Marquina, núm. 6,  1r-B, GIRONA
Obrir a Google Maps

Com podeu contactar amb nosaltres?

Segueix-nos a les xarxes socials:

Participa al mapeig del Barri Vell!

T’agradaria millorar la DINAMITZACIÓ I LA COHESIÓ al Barri Vell? Col·labora amb nosaltres emplenant el qüestionari online, només et portarà un moment, i podrem escoltar la teva percepció.

Millorem junts la nostra convivència.

Go to Top