Loading...
DIVORCIS2021-05-31T18:37:03+00:00

ADVOCATS DIVORCIS – GIRONA

Som un despatx especialitzat en divorcis on tramitem més de 600 expedients en Dret de Família. La nostra garantia d’èxit recau en explicar al client les seves possibilitats en el cas concret. Sabem quin és el criteri dels Jutjats de Família i sabem quin és el criteri de l’Audiència Provincial de Girona.

Som experts en convenis de mutu acord. Diuen que sempre és millor un acord entre les parts que anar a Judici. I és totalment cert.
Sempre ha de prioritzar l’entesa entre les parts i més quan hi ha menors d’edat. Tramitem els divorcis de mutu acord a Girona amb la màxima rapidesa i amb la millor garantia de qualitat.

El progenitor que no té la custòdia tindrà dret a un règim de visites, així com els avis també tenen aquest dret. Per qualsevol dubte pregunteu-nos i us explicarem els vostres drets.

Your Content Goes Here

Cada cop més es tendeix a la guarda compartida, no obstant, s’han de donar una sèrie de requisits alhora d’adoptar-la. Truca’ns i us explicarem les garanties reals en el vostre cas en concret.

Your Content Goes Here

Normalment el progenitor que no té la custòdia del seu fill té l’obligació de passar una pensió d’aliments. Aquest vindrà fixada d’acord amb una sèrie de requisits com per exemple les necessitats dels menors o la capacitat econòmica dels progenitors.
Per altre banda, també ens dediquem a la reclamació d’impagaments de la pensió d’aliments.

Som un despatx especialitzat en demandes de paternitat. Un exemple del mateix és el procediment que vam portar respecte la filla del conegut polític Sr.Ramon Tubert (l’alcalde de la barretina). Aquí us deixem la notícia del diari El PuntAvui.

Que es la guarda i custòdia?2018-07-12T14:57:15+00:00

El cònjuge que tingui la guarda dels fills, serà aquell amb qui convisquin de manera habitual, es a dir, qui decideixi sobre les qüestions d’ aliments i qui l’ atengui i tingui cura d’ ell en els aspectes diaris de la seva vida. Resulta curiós que tot i que es parli d’ ella, no queda reflectida de manera expressa en el Codi Civil.

Quina diferencia hi ha entre separació i divorci?2018-07-12T14:55:52+00:00

Podríem dir que la separació és una ruptura temporal, a diferència del que passa amb el divorci que es considera definitiu. És a dir, la separació no dissol el vincle matrimonial sinó que quedaria en suspens, la qual cosa atorgaria als cònjuges la possibilitat de tornar a reconciliar-se. Si per contra els cònjuges divorciats volguessin unir-se de nou i gaudir del mateix estat civil, haurien de tornar a contreure matrimoni. La separació els proporcionaria als cònjuges una regulació jurídica en aquest període de temps respecte als menors, els béns i la situació econòmica.

El divorci, no obstant això, els permetria tornar a contreure matrimoni (civil) amb terceres persones, a diferència de la separació.

Que és el pla de parentalitat?2018-07-12T14:54:03+00:00

El pla de parentalitat consisteix en un document que s’ha d’adjuntar obligatòriament a Catalunya (des del 2011) al Conveni Regulador, sempre i quan existeixin menors. En el qual els progenitors estipulen detalladament les condicions de les visites, aniversaris, dates assenyalades, la comunicació amb el menor, familiars que realitzaran el canvi de guarda, tipus d’educació que es rebrà, pública, privada o concertada, lloc de residència del menor, etc.

Quina documentació és necessita davant d’una separació o divorci?2018-07-12T14:52:03+00:00

Bàsicament la documentació requerida és la següent: Certificat de Matrimoni (si esteu casats), Certificats de naixement dels fills, i certificat d’empadronament.

Com procedir davant d’una separació o divorci2018-07-12T14:49:49+00:00

Davant d’una separació o divorci el tràmit pot ser de dues maneres: de mutu acord o procediment contenciós. La primera sempre és més recomanable davant d’una separació o divorci. El  procediment contenciós únicament s’inicia per falta d’acord entre les parts.

CONTACTA’NS
Go to Top